Korting op Centrum Ronde Van Vlaanderen

Wat is Centrum Ronde Van Vlaanderen?

Centrum Ronde Van Vlaanderen is een unieke belevenis voor iedereen die van fietsen houdt. Het centrum biedt een interactieve tentoonstelling over de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen, een fietsparcours, een winkel en een café. Bezoekers kunnen hier genieten van de rijke geschiedenis van deze beroemde wielerwedstrijd.

Centrum Ronde Van Vlaanderen ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Centrum Ronde Van Vlaanderen ervaring te delen.

Centrum Ronde Van Vlaanderen Oudenaarde

Vlaanderen en wielrennen: het is een klassieke combinatie. 'Vlaanderens Mooiste', of kortweg 'de Ronde' zoals de wielerwedstrijd op de veertiende zondag van het jaar ook wel genoemd wordt, heeft zelfs een eigen museum. In het Centrum Ronde van Vlaanderen dompel je je onder in de Ronde van Vlaanderen. Je proeft de sfeer van de Ronde, gaat terug naar vroeger tijden en kruipt in de huid van je eigen wielerheld. Je leert alles over de Muur, over wielrennen over de kasseien en over de helden die de Ronde uitfietsten. Het bezoekers- en belevingscentrum in Oudenaarde heeft..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Markt 43
B-9700 Oudenaarde
België

Contact

55339933

Openingstijden

Bekijk de Centrum Ronde Van Vlaanderen website voor de actuele openingstijden.