Korting op BOZAR

Wat is BOZAR?

BOZAR is een cultureel centrum in Brussel dat kunst, muziek, film, literatuur, architectuur en vele andere disciplines samenbrengt. Het is een plek waar kunstenaars, ontwerpers, denkers en publiek samenkomen om hun ideeën uit te wisselen en te delen. BOZAR biedt een platform voor creativiteit en innovatie, waardoor het een unieke ervaring is voor iedereen die er komt.

BOZAR ervaringen

Gebaseerd op 14 ervaringen. Klik op de sterren om uw BOZAR ervaring te delen.

BOZAR Brussel

Bozar is Het Paleis voor de Schone Kunsten in het hartje voor de Europese hoofdstad Brussel. Bozar is een kunstcentrum voor allerlei soorten kunsten. U kunt genieten van dans, zang, film, tentoonstellingen, exposities en theatervoorstellingen. Het Paleis voor de Schone Kunsten is al een kunstwerk op zich. Het werd in 1928 ontworpen door de art-deco architect Victor Horta. Het kunsthuis in Brussel is de plek voor een variërend kunstprogramma. Iedere maand kunt u weer genieten van een andere mooie voorstelling of expositie. Bozar geeft ons creatie, kwaliteit en een rijk..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Ravensteinstraat 23
1000 Brussel
België

Contact

25078200

Openingstijden

Bekijk de BOZAR website voor de actuele openingstijden.