Korting op Bokrijk

Wat is Bokrijk?

Bokrijk is een uniek openluchtmuseum in Limburg. Het biedt een unieke kijk op de geschiedenis van de streek. Er zijn verschillende historische gebouwen, waaronder een kasteel, een boerderij en een kerk. Ook is er een prachtig park met meer dan 200 jaar oude bomen. Bezoekers kunnen genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Bokrijk ervaringen

Gebaseerd op 39 ervaringen. Klik op de sterren om uw Bokrijk ervaring te delen.

Bokrijk Genk

Maak een reis door de tijd in het Openluchtmuseum van Bokrijk, te Genk. Ontdek meer dan 100 historische gebouwen met oorspronkelijke inboedel. Door acteurs die de historische figuren uitbeelden, komt het verleden volledig tot leven. U waant uzelf in een andere tijd! Ontdek de verschillen tussen de levensstijl van vroeger en nu en laat uzelf onderdompelen in het leven op het Vlaamse platteland anno 1911. Bovendien krijgt u de kans om kennis te maken met oude ambachten zoals spinnen, hoeden maken of manden vlechten. U kunt kijken naar een demonstratie en nadien zelf..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Bokrijklaan 1
3600 Genk
België

Contact

0032(0)11265300

Openingstijden

Bekijk de Bokrijk website voor de actuele openingstijden.