Korting op Bezoekerscentrum Lieteberg

Wat is Bezoekerscentrum Lieteberg?

Bezoekerscentrum Lieteberg is een unieke plek om de natuur te ontdekken. Er is een uitgebreid wandelpad, een educatief centrum en een prachtig uitzicht over de omgeving. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, zoals een speeltuin, een klimmuur en een avonturenpad. Bezoekerscentrum Lieteberg is een geweldige plek om te genieten van de natuur.

Bezoekerscentrum Lieteberg ervaringen

Gebaseerd op 10 ervaringen. Klik op de sterren om uw Bezoekerscentrum Lieteberg ervaring te delen.

Bezoekerscentrum Lieteberg Zutendaal

Wil jij graag eens een bezoek brengen aan een bijzonder nationaal park en wil je hier ook een leuke activiteit doen? Wellicht is Bezoekerscentrum Lieteberg dan wel wat voor je. Dit bezoekerscentrum in Zutendaal is naast de poort tot het Nationaal Park Hoge Kempen ook een activiteitencentrum. Naast dat je hier geniet van een kopje koffie of wat te eten zijn er ook allerlei andere mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het insectenmuseum of bekijk de honderden vlinders in de vlinderserre. Wil je liever wat actievers doen? Ga dan op pad door de natuur en volg het..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Stalkerweg
3690 Zutendaal
België

Contact

+32(0)89-255060

Openingstijden

Bekijk de Bezoekerscentrum Lieteberg website voor de actuele openingstijden.