Korting op Bavaria Filmstadt

Wat is Bavaria Filmstadt?

Bavaria Filmstadt is een unieke belevenis in München. Bezoekers kunnen de wereld van film en tv ontdekken, met een tour door de studio's, een bezoek aan de special effects-afdeling en een bezoek aan de filmmuseum. Er is ook een bioscoop en een 4D-ervaring. Bavaria Filmstadt is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in film en tv.

Bavaria Filmstadt ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Bavaria Filmstadt ervaring te delen.

Bavaria Filmstadt München

Wie gek is op films én pretparken, vindt Bavaria Filmstadt in München geweldig! Alle attracties in dit pretpark zijn afgestemd op bekende films of het maken van films. Met een gids verken je dit leuke en bijzondere attractiepark. Hij weet je alles te vertellen over bekende filmklassiekers en televisieseries. Neem een kijkje op filmsets waar daadwerkelijk is opgenomen. Tijdens het bezoeken van de grote filmstudio's hoor je vervolgens alle ins en outs van de acteerwereld. Wat voor trucjes gebruiken de acteurs allemaal? Op film ziet alles er altijd zo echt uit. Maar is..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Bavariafilmplatz 7
82031 München
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de Bavaria Filmstadt website voor de actuele openingstijden.