Korting Zoo Antwerpen

Zoo Antwerpen

Wilt u alles te weten komen over de wonderen der natuur? Dan bent u bij Zoo Antwerpen aan het juiste adres. Dit uniek dierenpark is bevolkt door maar liefst 5000 dieren waaronder 800 verschillende diersoorten. Naast het bewonderen van al deze mooie dieren zijn er in Zoo Antwerpen altijd toffe activiteiten en spectaculaire shows. Heeft u altijd al willen zien hoe roofvogels, nijlpaarden of zeehonden gevoed worden? Grijp dan nu uw kans! Tijdens de shows in het aquaforum kunt u genieten van de zeeleeuwen. Deze beestjes houden ervan om te spetteren! Jong en oud weet zich te vermaken in deze dierentuin. De bouw van het park en de oude architectuur die u terug kunt vinden, zorgt voor een romantisch karakter. Laat de drukte van de stad achter u en kom tot rust in deze verfijnde omgeving. De kinderen kunnen klimmen en klauteren in de enorme speeltuin achter het pinguïnverblijf. Zoo Antwerpen beschikt over meerdere eetgelegenheden. Maak uw keuze en eet een lekkere hamburger, een maaltijdsalade of pasta en kom weer op krachten om verder te genieten. Dit dierenpark heeft meerdere faciliteiten voor jonge gezinnen of voor bezoekers met een beperking. Bij Zoo Antwerpen is iedereen welkom om te genieten van de natuur en een onvergetelijke dag te beleven!


Zoo Antwerpen informatie


Adres

Koningin Astridplein 26
2018 ANTWERPEN
België

Telefoonnummer

0032(0)32024540

Zoo Antwerpen openingstijden

Dierenpark Zoo Antwerpen is het hele jaar geopend vanaf 10.00 uur. De sluitingstijden kunnen variëren, deze zijn seizoensgebonden. In de maanden januari en februari is de dierentuin gesloten om 16.45 uur. In maart en april om 17.30 uur. In de maanden mei en juni is het dierenpark gesloten om 18.00 uur. In de zomermaanden sluit het park om 19.00 uur. In de paasvakantie sluit de Zoo om 18.00 uur. Alle zon-,feest-en brugdagen vanaf Pasen tot eind september is het dierenpark geopend tot 19.00 uur.

Zoo Antwerpen is het gehele jaar door elke dag geopend vanaf 10.00 uur. De sluitingstijden zijn seizoensgebonden en kunnen variëren tussen 16.45 uur en 19.00 uur.

Tags:
Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er zijn 5 reacties

 • Reactie van wim van
  Geplaatst op 27-12-2013 om 09:24 Reageer op deze reactie

  graag wil ik naar safaripark”Beekse bergen”om alzo van dierenin vrijheid te kunnen genieten.Door mijn gemaakte CVA en daarbijgaande ernstge mindermobieliteit is het ergmoeilijk er te geraken. Met xelgemeende dankWim

 • Reactie van Schoefs Tamara
  Geplaatst op 07-07-2013 om 14:41 Reageer op deze reactie

  Ik zou heel graag mijn 2 kinderen de Antwerpse zoo laten zien en ze de dieren wereld leren kennen en ze leren dat ze altijd goed met dieren moeten omgaan. En dat de mens verantwoordelijk is voor veel dieren die zijn uit gestorven. Met vriendelijke groeten

 • Reactie van Anderen
  Geplaatst op 23-06-2013 om 18:17 Reageer op deze reactie

  Graag zou ik eens met vriendin en kids naar center parcs willen.

 • Reactie van Willems Antonius
  Geplaatst op 18-06-2013 om 11:34 Reageer op deze reactie

  Beste, wat kost de inkom in Bobbejaanland met de trein inbegrepen volwassenen in e-shop van Diest naar herentals en hoe moeten wij dan in Bobbejaanland geraken is daar een gratise bus van station naar pretpark, graag antwoord dank u.